Центърът за майчино и детско здраве и РЗИ-Сливен организират семинар на тема "Кърмене и захранване"

24.11.2015 / 10:03

Центърът за майчино и детско здраве и РЗИ-Сливен организират семинар на тема "Кърмене и захранване" с лектори - доц. д-р Миглена Георгиева и доц. д-р Ружа Панчева.

Семинарът ще се състои на 24 ноември 2015 г., от 17:00 часа в Хотел Парк Централ.

Поканени са общопрактикуващи лекари-педиатри от Сливен и Нова Загора, представители от детски ясли и детска млечна кухня, лекари от ННО към МБАЛ "Д-р Иван Селимински", Звено "Майка и бебе" към Комплекс за социални услуги, Център за психологическа подкрепа на деца и семейства, както и Здравно-консултативен център за майчино и детско здраве към МБАЛ "Д-р Иван Селимински".

 

Доц. д-р Георгиева е педиатър и детски гастроентеролог, ръководител на II детска клиника в МБАЛ "Св. Марина"- Варна, с научни разработки в областта на заболяванията на горния храносмилателен тракт, хеликобактер инфекция, чернодробна патология, хранителна алергия, приложение на пробиотиците и други.

Доц. д-р Панчева е педиатър и преподавател в Катедрата по хигиена към МУ-Варна, създател на училището по кърмене във Варна към Национална асоциация "Подкрепа за кърмене" и на интернет страница на варненските консултанти по кърмене.

 

Лилка Колева

ръководител

Център за майчино и детско здраве

гр. Сливен 8800

бул. "Стефан Караджа" №2, ет. 1

тел.: 044/410 431

мобилен: 0882 260 001

 
 

Copyright © 2008-2024 МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР "Д-р Г.В.Миркович" ЕООД | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев