Онлайн консултации с медицински сестри / акушерки

Онлайн консултации с медицински сестри / акушерки
03.04.2020 / 10:11

Скъпи родители,

От 6 април 2020 г. Центърът за майчино и детско здраве ще предлага онлайн консултации във всички работни дни от понеделник до петък от 9:00 до 16:00 часа по въпроси, свързани със здравословно поведение по време на бременността, първи грижи за новороденото, кърмене, захранване, здравословно хранене, насоки за развитие на детето, емоционална подкрепа на родителите и други. Консултациите ще се провеждат през Skype, Messenger, Viber или директно по телефон. Молим Ви, предварително да се обадите на телефон 044 / 410 431, за да уточните Вашето предпочитание за връзка.

Центърът работи съвместно и с експерти от Регионалната здравна инспекция – Сливен за допълнителна информация относно новия коронавирус.

Консултациите са напълно безплатни и от тях могат да се възползват всички семейства с деца до 3-годишна възраст и бременни жени от област Сливен. Подкрепата се предоставя при спазване на принципите на конфиденциалност и доброволност. Центърът за майчино и детско здраве към Медицински център „Д-р Г. В. Миркович“ е създаден пред 2014 г. по проект на УНИЦЕФ, Министерството на здравеопазването и Агенцията за социално подпомагане.

 
 

Copyright © 2008-2024 МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР "Д-р Г.В.Миркович" ЕООД | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев